BABY GYM

KEHONHUOLTO RASKAUDEN JÄLKEEN

ÄIDEILLE SUUNNATTU KEHONHUOLTO TUNTI

Nämä tunnit ovat tarkoitettu äideille raskauden jälkeen. Tuntien tarkoituksena on kohentaa yleiskuntoa, vahvistaa syviä lihaksia ja tätä kautta parantaa keskivartalon sekä lantion hallintaa. Pyrimme löytämään lantion oikean asennon sekä ehkäisemään virheasentojen aiheuttamia haittoja.

Tunneille voi osallistua kaikki äidit, joiden pienokainen on vähintään 3kk vanha. Tämä siksi, että äidin vartalo on saanut hieman aikaa palautua synnytyksen jälkeen.

Ohjaajana toimii Milla Pyyhtiä, joka on pienen Leo pojan äiti sekä pitkän ja monipuolisen urheilutaustan omaava liikkuja. Milla on pitänyt Baby Gymiä tunteja pienryhmissä 2020 syksystä asti. Pyrimme aina aloittamaan uusia ryhmiä kysynnän mukaan.

Kiinnostuitko?

Ilmoittauduthan tunneille ennen aloittamista niin voimme kartoittaa tilanteesi.

TERVETULOA MUKAAN!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä! Tunnit löytyvät aikataulusta tiistaisin sekä keskiviikkoisin. Tiistain tunti on tarkoitettu alle 6kk lasten äideille ja keskiviikon tunti yli 6kk pienokaisten äideille. Molemmille tunneille voi silti osallitua, kuten omaan aikatauluun parhaiten sopii.